Beauty

Slecht nieuws! Appen geeft je rimpels

By  | 

We weten allemaal dat we rimpels krijgen van de zon, stress en slechte voeding. Maar het blijkt dat we ook rimpels krijgen van onze telefoon!

Van fronsen naar een klein telefoonscherm en phacne (je raad het al – Acné van je bacterievolle ‘telphone’) tot een kalkoennek. De moderne wereld geeft huidbeschadigingen aan iedereen met een laptop of telefoon!

 

Rimpels

Fronsen om berichten te lezen kan kraaienpootjes, diepe fronsrimpels en andere fijne lijntjes veroorzaken. Het kan helpen om het lettertype en de helderheid op je telefoon aan te passen. Ook helpt het om de huid te masseren rond de wenkbrauwen en het voorhoofd. Begin in het midden van je voorhoofd en maak opgaande bewegingen in de richting van je slapen. Op je slapen maak je roterende bewegingen.

Phancé – Telefoon acné

Nog een huidbeschadiging die je door je telefoon kan oplopen is Phacne (telefoon acné). Dit is acné die je krijgt door je telefoon tegen je wang te houden. Er leven heel veel ziektekiemen op je telefoon die je allemaal overbrengt naar je wang. Je wangen zijn hier heel gevoellig voor. Een optie om dit tegen te gaan is om je telefoon regelmatig schoon te maken. Maar wat nog belangrijker is om je huid elke dag goed schoon te maken!

phacné

Kalkoennek

Dan hebben we nog de kalkoennek. Dit komt doordat je je telefoon laag houdt waardoor je naar beneden gaat kijken. Dit zorgt ervoor dat het collageen in je nek wordt afgebroken. Mensen staren ongeveer 3 uur per dag naar hun beeldscherm. Hierdoor komt er spanning te staan op je spieren en zenuwen, wat op den duur schade kan veroorzaken. Om je houding te verbeteren kan je de telefoon hoger houden dan normaal.

kalkoennek

Dus.. Als je voor het werk een paar uur per dag achter een beeldscherm zit of heel veel op je telefoon kijkt, stel je dan is voor hoeveel rimpels en andere problemen dat kan veroorzaken! Probeer dus iets met de tips te doen!

Please follow and like us:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *