Entertainment

Top 9 vrouwenseries op Netflix

By  | 

Het herfstseizoen is weer begonnen, dan is er niks fijner dan lekker op de bank liggen met een leuke serie aan. Vaak is het moeilijk om een keuze te maken welke serie je wilt gaan kijken. Hieronder heb ik een paar leuke series die op netflix staan op een rijtje gezet.

 

1. Pretty Little Liars

Pretty Little Liars gaat over het leven van vier vriendinnen die in het stadje Rosewood wonen. Aria, Emily, Hanna en Specer zijn samen met hun Queen Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf ‘A’noemt. A weet al hun geheimen en dreigt om hun levens tot een ware hel te maken. Terwijl ze proberen om een zo normaal mogelijk leven te leiden, ontrafelen ze steeds meer over Alisons mysterieuze verdwijning en zette ze alles op alles om A te ontmaskeren.

Dit is echt een hele spannende serie! Je kan bijna niet stoppen met kijken, omdat je zo graag wilt weten wie A is. Er zit ook een romantisch verhaallijn in. Dit is zeker een aanrader!

Vorige1 of 9Volgende

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Like deze site!
Help ons om meer likes te krijgen!